By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.

I vårt mål att eftersträva transparens och ökad säkerhet för dig som kund vill vi ta steget längre och här berätta om vad som händer när du beställer någonting från oss.

Steg för steg

1) När du lägger en beställning hamnar den direkt hos vår orderavdelning. De plockar ihop artiklarna som sedan kommer att paketeras i skyddande emballage för att skydda dina varor på resan mot dig.

2) Vid packningsstationen kontrolleras varorna så att det är rätt och att allting är helt och ser bra ut. Härefter förpackas allting så miljömedvetet som möjligt och vi får nu ett kollinummer från Posten, med vilket du kan spåra din beställning när den färdas genom Sverige. Detta skickas ut till dig via epost så även du kan följa leveransen.

3) Posten kommer och hämtar varorna från oss under eftermiddagen och vi försöker alltid se till att allting kommer med - även beställningar som läggs så sent som 15:30 skall hinna skickas samma dag!

4) På postcentralen kommer ditt paket att sorteras och skickas runt innan det till slut levereras till ditt postombud. Redan innan det har körts ut dit får du en sms-avisering (om du har angett ditt mobilnummer) som berättar att du inom kort kan hämta din beställning som vi skickat!


Fraktbolag

Vi har valt att samarbeta med Posten då de har en otrolig hög leveranssäkerhet och dessutom aktivt arbetar med miljöfrågor. De har certifierat större delar av sin verksamhet med ISO 9001 och ISO 14001 vilket gör dem till en etisk partner vi gärna fortsätter att jobba med.


Om det skulle hända något

Utöver detta så är varorna alltid försäkrade och skyddade - skulle någonting mot all förmodan ha inträffat så är det bara att kontakta vår kundservice som omedelbart kommer att se till att du inte blir lidande.